Landelijk de goedkoopste theorie aanbieder

Telefoon

085 060 0086

Adres

Veraartlaan 8, Rijswijk

Ons verhaal

De koning in auto/motor theorie

Theorie Koning is al meer dan 15 jaar het meest vertrouwde adres voor uw 1 daagse theoriecursussen in Den Haag, Leiden. Wij zijn een team die werken met CBR vragen en jou ook examengericht lesgeven. Je krijgt een cursus van vakbekwame, vriendelijke, geduldige en jonge theorie instructeurs.

Wij zijn ons ervan bewust dat je een theoriecursus maar één keer in je leven volgt en dat dit een plezierige, leuke en vooral makkelijke gebeurtenis moet zijn. Het behalen van je theorie is nog nooit zo makkelijk geweest.

Wij zien onze leerlingen als jongvolwassenen die klaar zijn voor de volgende stap in hun leven, wij doen er alles aan om jou te laten slagen voor je theorie-examen

Wij laten jou slagen!

Onze cursussen zijn ontworpen om interactief en boeiend te zijn, waarbij praktische voorbeelden en scenario’s uit het echte leven worden gebruikt om de theoretische concepten tot leven te brengen. We streven ernaar om een omgeving te creëren waarin vragen worden aangemoedigd en waar elke leerling de kans krijgt om zich volledig voor te bereiden op het theorie-examen.

Kortom, bij Theorie Koning streven we naar een complete ervaring die niet alleen gericht is op het behalen van het examen, maar ook op het creëren van zelfverzekerde en verantwoordelijke bestuurders die klaar zijn voor de weg die voor hen ligt.

geslaagde leerlingen

sterren kwaliteit

Jaar ervaring in de branche

Wat onze klanten zeggen

Anisha Habieb
Anisha Habieb
2023-11-15
In 1x geslaagd! Duidelijke uitleg en veel geoefend. Zeker een aanrader!
Sebas Solleveld
Sebas Solleveld
2023-11-15
Goede info, niet anders dan 5 sterren. Binnen 1 keer geslaagd!
Luanna V.d. Zwaan
Luanna V.d. Zwaan
2023-11-15
Heel erg tevreden! 1 keer theorie gedaan en niet geslaagd, waarbij 10 fouten bij inzicht vragen. Mij aangemeld bij Theorie Koning, leerstof doorgenomen van tevoren. Op de dag van de theorie, alle onderdelen gekregen . Perfect methode om alles te begrijpen en weten waar je moet kijken/opletten en een zeer duidelijk uitleg. Op naar de cbr en gelijk “geslaagd “ met maar 1 fout op inzicht vragen. Een aanrader!!!
Manisha Fuljhari
Manisha Fuljhari
2023-11-03
Ik ben zeer tevreden Over cursus je onthoud alles goed op de manier hoe ze het uitleggen
nabila ghazal
nabila ghazal
2023-11-01
Heel erg bedankt voor Theorie koning
Iw Cryotan
Iw Cryotan
2023-11-01
Met weinig zelfvertrouwen heb ik het theorie examen na de spoedcursus gedaan, en toch ben ik geslaagd! Zeker een aanrader. Tip: als je deze cursus gaat volgen zorg dan dat je goed uitgerust bent want je krijgt binnen een korte tijd extreem veel informatie binnen.
Daniel Van Der Kleij
Daniel Van Der Kleij
2023-10-31
Echt een aanrader!! De cursus wordt op een erg interactieve manier gegeven waardoor de intensieve ochtend voorbij vliegt, en je met je theorie examen in de pocket naar huis gaat. Bedankt Theorie Koning!
Blase 1324
Blase 1324
2023-10-31
Goeie docent legt goed uit en meteen geslaagd zonder moeite examen gedaan
Noor Mutsaerts
Noor Mutsaerts
2023-10-31
Topper! In een keer geslaagd!
Alysha Raghoenandan
Alysha Raghoenandan
2023-10-28
Zoveel cursussen gehad en niet geslaagd. één keer een cursus gedaan bij theorie koning en in 1x geslaagd! Duidelijke uitleg en zeker een aanrader!
Call Now Button