Theoriecursus Zoetermeer

Theoriecursus Zoetermeer

Wil jij snel je autotheorie leren met hulp van een gespecialiseerde theorie school in de buurt van Zoetermeer? Dan is Theorie Koning de theorie school voor jou! Met hulp van Theorie Koning behaal jij je theorie examen binnen 6 uurtjes. Tijdens de theoriecursus in Zoetermeer, word je verzekerd op 100% slagingskans. Theorie Koning voorziet jou van de benodigde informatie voor het slagen, met onze zeer ervaren theorie-docenten. Ga zelfverzekerd het examen tegemoet en meld je aan bij Theorie Koning!

Theoriecursus Zoetermeer

De theoriecursus van Theorie Koning start in de ochtend en duurt tot in de middag. Tijdens de auto theoriecursus Zoetermeer zorgen wij voor de lunch en frisdrank. De theoriecursus in een dag wordt in groepsverband gegeven. Na de auto theoriecursus gaan we gezamenlijk naar het CBR examencentrum, waar je vervolgens het examen zal afleggen. Maak je niet druk, want met onze examentraining ben jij goed getraind door middel van ezelsbruggetjes en vele tips. Meld je snel aan en verzeker jezelf van het behalen van je theorie-examen!

Locaties

Als jij niet woonachtig bent in Zoetermeer, is dit geen probleem. Wij bieden onze theoriecursussen namelijk aan voor iedereen in deze omgeving. Dus woon jij in een van de onderstaande plaatsen en wil jij zo snel mogelijk jouw theorie halen? Meld je dan snel aan!

Autotheorie Zoetermeer

De dag is gekomen dat jij gaat beginnen aan je auto theorie. Maar je weet eigenlijk niet zo goed wat je kan verwachten en je hebt niet zoveel zin om te leren uit een boek of van een cd-rom. Als je besluit om dat wel te doen, zul je snel merken dat het theorie-examen er heel anders uitziet. Daarom heeft Theorie Koning besloten om het anders aan te pakken en jou te helpen om je theorie-examen te behalen. Door middel van de juiste middelen, kan jij op een leuke en makkelijke manier je auto theorie in de kortste keren behalen! Deze ervaring wil jij echt niet missen.

Theoriecursus datums

Datum Locatie
maandag 6 februari 2023Den Haag/ Rijswijk (Auto theorie)Inschrijven
dinsdag 7 februari 2023Den Haag/ Rijswijk (Auto theorie)Inschrijven
woensdag 8 februari 2023Den Haag/ Rijswijk (Auto theorie)Inschrijven
donderdag 9 februari 2023Den Haag/ Rijswijk (Auto theorie)Inschrijven
vrijdag 10 februari 2023Den Haag/ Rijswijk (MOTOR theorie)Inschrijven
maandag 13 februari 2023Den Haag/ Rijswijk (Auto theorie)Inschrijven
woensdag 15 februari 2023Den Haag/ Rijswijk (Auto theorie)Inschrijven
donderdag 16 februari 2023Den Haag/ Rijswijk (Auto theorie)Inschrijven
vrijdag 17 februari 2023Den Haag/ Rijswijk (Auto theorie)Inschrijven
maandag 20 februari 2023Den Haag/ Rijswijk (Auto theorie)Inschrijven
dinsdag 21 februari 2023Den Haag/ Rijswijk (Auto theorie)Inschrijven
woensdag 22 februari 2023Den Haag/ Rijswijk (Auto theorie)Inschrijven
donderdag 23 februari 2023Den Haag/ Rijswijk (Auto theorie)Inschrijven
vrijdag 24 februari 2023Den Haag/ Rijswijk (MOTOR theorie)Inschrijven
maandag 27 februari 2023Den Haag/ Rijswijk (Auto theorie)Inschrijven
dinsdag 28 februari 2023Den Haag/ Rijswijk (Auto theorie)Inschrijven
woensdag 1 maart 2023Den Haag/ Rijswijk (Auto theorie)Inschrijven
donderdag 2 maart 2023Den Haag/ Rijswijk (Auto theorie)Inschrijven
vrijdag 3 maart 2023Den Haag/ Rijswijk (Auto theorie)Inschrijven

Motor theoriecursus

Net als bij de auto theorie cursus zullen we, nadat jij je motor theoriecursus 1 dag hebt volbracht, onze weg vervolgen richting het CBR. Dankzij onze ideale locatie op loopafstand van het CBR gelegen in Rijswijk, duurt de toch niet zo lang. Het behalen van jouw motor theorie is simpelweg nog nooit zo eenvoudig geweest. De theorie-docenten zetten zich volledig in om ervoor te zorgen dat jij slaagt voor je motor theorie-examen.

Het theorie-examen bij het CBR zal bestaan uit twee delen. Voor beide delen heb je een voldoende nodig om je motor theorie-examen te halen.Tijdens het theorie-examen bij het CBR zal je 30 minuten de tijd krijgen.

Heb je vragen over autotheorie Zoetermeer?

Heb jij vragen over onze theoriecursus Zoetermeer? Neem dan gerust contact op via het telefoonnummer 06-24119861 of stuur een e-mail naar info@theoriekoning.nl. Wij helpen je graag verder. Theorie Koning beschikt over een eigen locatie waar jij altijd welkom bent om langs te komen. Adres: Veraartlaan 12, 2288 GM in Rijswijk.